Ole Henriksen truth revealed super créme - 50 g.

65,95 €
Väri: Ihonhoito
Koko: Yksi koko
Toimitus: Tulee varastoon 8-10 päivässä
Valitse koko
Valitettavasti kyseessä olevaa tuotetta ei löydy varastosta.
Lisää tietoa
65,95 €
Tuotetiedot
Truth Revealed Super Creme sopii kaikille ihotyypeille ja sen tuoksu on sama kuin Truth Serumin. Sen koostumus muistuttaa Sheer Transformation Cremeä mutta se on hieman täyteläisempi ja kosteuttavampi. Iho saa kevyen loisteen ja hohteen (toisin kuin Sheer Transformation Creme, joka antaa himmeän lopputuloksen) ilman että iho alkaa tuntua tai näyttää öljyiseltä. Etuja on että se on kosteuttava, rauhoittava, helpoittava, anti-ageing, soluja uusiva, korjaava, kestävyyttä antava, pigmenttejä tasoittava ja suojeleva. Voide sisältää Pepja-Tightia jolla on ihoa välittömästi kiinteyttävä sekä pitkäaikaisesti vahvistava vaikutus. Tämä ainesosa suojaa ihosoluja oksidatiivista stressiä ja vahingoittuneita kuituja vastaan. Olivem 1000 Crystal Skin on monimutkainen yhdistelmä rasvahappoja jotka muistuttavat kemiallisesti ihon rasvakoostumusta. Torjuu mm. ihon ikääntymistä, mätääntymistä ja ympäristöperäisiä vahinkoja. Euphoryl LS 9846 lisää huomattavasti dopamiinin eritystä, mikä lisää hyvää oloa. Tuote: 11500552001
Tuotenumero 120083
  • Kasvovoide
Toimitusmaksu Toimitusmaksu on 5€. Yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus.
Toimitusmaksu on 5€. Yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus. Saat pakettisi lähipostiin.
Toimitusaika Tilaukset lähtevät 1-3 arkipäivässä tilaamisesta. Toimitus 3-5 arkipäivää varastosta lähtemisen jälkeen
Tilaukset lähtevät 1-3 arkipäivässä tilaamisesta. Poikkeuksena ovat tuotteet, joita tilataan valmistajalta. Jos kyseessä on ennakkomaksulla tehdyt ostokset, niin odotamme ensin kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Normaali toimitusaika Euroopan sisällä on 3-5 arkipäivää. Toimituksessa käytämme Itellan palvelua.

Tilaamisen yhteydessä ilmoitetaan kaikki toimitustiedot. stylepit.fi pidättää oikeuden lähettää vain osan tilaustasi tai viivyttää sen lähettämistä, mikäli joudumme odottamaan tavaran toimitusta valmistajalta.

Tuotteita toimitetaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Meillä on kuitenkin toimiva varastojärjestelmä, joten tavaroiden pitäisi näkyä sivustolla vain silloin, kun ne ovat saatavilla. Poikkeuksena tilanteet, jolloin vain yksi kappale on jäljellä, ja enemmän kuin yksi asiakas laittaa sen ostoskoriin samaan aikaan. Se, joka viimeistelee tilauksensa ensimmäisenä, saa tuotteen.
HUOM! Pidätämme oikeuden korjata kirjoitusvirheistä johtuvat erehdykset hinnoissa.
Ohjeita palautukseen Ilmainen vaihto ja palautus
Palautusoikeus 30 päivää
Palautusoikeus 30 päivää. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. Liitä täytetty palautuslomake pakettiin. Palautuslappu tulee liimata paketin päälle.
Palautusten toimitus kestää n. kaksi viikkoa.
Rahat tilauksesta palautuvat n. 7 päivässä siitä, kun palautus on käsitelty.