Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin   •   30 päivän palautusoikeus   •   Hyvä palvelu
Stylepit
Ole Henriksen truth revealed super créme - 50 g. - Ihonhoito
UNISEX
-30%
Ole Henriksen truth revealed super créme - 50 g. - Ihonhoito
UNISEX
-30%

Ole Henriksen truth revealed super créme - 50 g. - Ihonhoito

65,95 €
46,16 €
eller kun kr. / måned med viabill
Koko: Yksi koko
Toimitus: Tulee varastoon 8-10 päivässä
Väri: Ihonhoito
Valitse koko
Valitettavasti kyseessä olevaa tuotetta ei löydy varastosta enää.
Lisää tietoa
65,95 €
46,16 €
eller kun kr. / måned med viabill
Tuotetiedot
Truth Revealed Super Creme sopii kaikille ihotyypeille ja sen tuoksu on sama kuin Truth Serumin. Sen koostumus muistuttaa Sheer Transformation Cremeä mutta se on hieman täyteläisempi ja kosteuttavampi. Iho saa kevyen loisteen ja hohteen (toisin kuin Sheer Transformation Creme, joka antaa himmeän lopputuloksen) ilman että iho alkaa tuntua tai näyttää öljyiseltä. Etuja on että se on kosteuttava, rauhoittava, helpoittava, anti-ageing, soluja uusiva, korjaava, kestävyyttä antava, pigmenttejä tasoittava ja suojeleva. Voide sisältää Pepja-Tightia jolla on ihoa välittömästi kiinteyttävä sekä pitkäaikaisesti vahvistava vaikutus. Tämä ainesosa suojaa ihosoluja oksidatiivista stressiä ja vahingoittuneita kuituja vastaan. Olivem 1000 Crystal Skin on monimutkainen yhdistelmä rasvahappoja jotka muistuttavat kemiallisesti ihon rasvakoostumusta. Torjuu mm. ihon ikääntymistä, mätääntymistä ja ympäristöperäisiä vahinkoja. Euphoryl LS 9846 lisää huomattavasti dopamiinin eritystä, mikä lisää hyvää oloa. Tuote: 11500552001
Lisätietoa
  • Kasvovoide
Tuotenumero 120083_520
Toimitus

Normaalitoimitus: tilaukset lähtevät 1-3 arkipäivässä tilaamisesta. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää varastosta lähtemisen jälkeen.

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu on 5€. Yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus.
Pikatoimituksen hinta on 16€ paketin koosta riippumatta.

Näytä lisää

Tilaukset lähtevät 1-3 arkipäivässä tilaamisesta. Poikkeuksena ovat tuotteet, joita tilataan valmistajalta. Jos kyseessä on ennakkomaksulla tehdyt ostokset, niin odotamme ensin kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Normaali toimitusaika Euroopan sisällä on 3-5 arkipäivää. Toimituksessa käytämme Itellan palvelua.

Kun tilaat DHL Express toimituksella ennen 16.30, saat paketin jo seuraavana arkipäivänä. Pikatoimitus on tarjolla arkipäivisin tehdyille tilauksille. Toimitusvaihtoehto valitaan tilaamisen yhteydessä, ennen maksamista. Kun paketti on saapunut Suomeen, saat itse valita, haluatko paketin kotiovelle, muuhun osoitteeseen tai noutoautomaattiin.
Pikatoimituksen hinta on 16€ paketin koosta riippumatta.

Tilaamisen yhteydessä ilmoitetaan kaikki toimitustiedot. stylepit.fi pidättää oikeuden lähettää vain osan tilaustasi tai viivyttää sen lähettämistä, mikäli joudumme odottamaan tavaran toimitusta valmistajalta.

Tuotteita toimitetaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Meillä on kuitenkin toimiva varastojärjestelmä, joten tavaroiden pitäisi näkyä sivustolla vain silloin, kun ne ovat saatavilla. Poikkeuksena tilanteet, jolloin vain yksi kappale on jäljellä, ja enemmän kuin yksi asiakas laittaa sen ostoskoriin samaan aikaan. Se, joka viimeistelee tilauksensa ensimmäisenä, saa tuotteen.

HUOM! Pidätämme oikeuden korjata kirjoitusvirheistä johtuvat erehdykset hinnoissa.

Toimitusmaksu on 5€. Yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus. Saat pakettisi lähipostiin.
Pikatoimituksen hinta on 16€ paketin koosta riippumatta.

Asiakaspalvelu

Puh. +358 931579098
(arkipäivisin 10.00-13.00)

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@stylepit.fi