Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin30 päivän palautusoikeusHyvä palvelu
Blue Therapy päivävoide - 30ml - Ihonhoito
Blue Therapy päivävoide - 30ml - Ihonhoito
-25%

Biotherm Blue Therapy päivävoide - 30ml - Ihonhoito

31,00 €
23,25 €
Koko: 30 ml
Toimitus: Tulee varastoon 8-10 päivässä
Väri: Ihonhoito
Valitse koko
Valitettavasti kyseessä olevaa tuotetta ei löydy varastosta enää.
Lisää tietoa
31,00 €
23,25 €
Tuotetiedot
Biotherm Blue Therapy päivävoide - 30ml.

Blue Therapy on ravitseva ja korjaava voide iholle, häivyttää pigmenttimuutoksia ja ryppyjä sekä ehkäisee niiden syntymistä ja tekee ihosta kimmoisamman. Blue Therapy Accelerated 4 tehokasta vedenalaista organismia, joilla on merkittäviä vaikutuksia ihoon: uudistava sininen mikrolevä A. Flos aquae, jälleenrakentava kultainen makrolevä L. Ochroleuca, vahvistava Life Plankton™ ja mikrovaurioita korjaava Alaria-levä. Näistä neljästä organismista eristettiin aktiiviset uutteet, jotka auttavat stimuloimaan ihon omaa korjaus- ja uudistuskykyä.

Malli: L9381200 Blue Therapy Creme A

Lisätietoa
  • Kasvojen hoito tyypit: Kasvovoide
  • Kasvojen hoito tyypit: Antiage
  • Facial Cream Type: Anti-stress Facial Cream
Tuotenumero 339256_520
Toimitus

Normaalitoimitus: tilaukset lähtevät 1-3 arkipäivässä tilaamisesta. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää varastosta lähtemisen jälkeen.

30 päivän palautusoikeus

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu on 5€. Yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus.
Pikatoimituksen hinta on 16€ paketin koosta riippumatta.

Näytä lisää

Tilaukset lähtevät 1-3 arkipäivässä tilaamisesta. Poikkeuksena ovat tuotteet, joita tilataan valmistajalta. Jos kyseessä on ennakkomaksulla tehdyt ostokset, niin odotamme ensin kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Normaali toimitusaika Euroopan sisällä on 3-5 arkipäivää. Toimituksessa käytämme BRING-in palvelua.

Kun tilaat DHL Express toimituksella ennen 16.30, saat paketin jo seuraavana arkipäivänä. Pikatoimitus on tarjolla arkipäivisin tehdyille tilauksille. Toimitusvaihtoehto valitaan tilaamisen yhteydessä, ennen maksamista. Kun paketti on saapunut Suomeen, saat itse valita, haluatko paketin kotiovelle, muuhun osoitteeseen tai noutoautomaattiin.
Pikatoimituksen hinta on 16€ paketin koosta riippumatta.

Tilaamisen yhteydessä ilmoitetaan kaikki toimitustiedot. stylepit.fi pidättää oikeuden lähettää vain osan tilaustasi tai viivyttää sen lähettämistä, mikäli joudumme odottamaan tavaran toimitusta valmistajalta.

Tuotteita toimitetaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Meillä on kuitenkin toimiva varastojärjestelmä, joten tavaroiden pitäisi näkyä sivustolla vain silloin, kun ne ovat saatavilla. Poikkeuksena tilanteet, jolloin vain yksi kappale on jäljellä, ja enemmän kuin yksi asiakas laittaa sen ostoskoriin samaan aikaan. Se, joka viimeistelee tilauksensa ensimmäisenä, saa tuotteen.

HUOM! Pidätämme oikeuden korjata kirjoitusvirheistä johtuvat erehdykset hinnoissa.

Toimitusmaksu on 5€. Yli 59€ tilauksiin ilmainen toimitus. Saat pakettisi lähimpään kuljetustoimipaikkaan.
Pikatoimituksen hinta on 16€ paketin koosta riippumatta.

Asiakaspalvelu

Puh. +358 931579098
(arkipäivisin 10.00-13.00)

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@stylepit.fi