Stylepit
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin30 päivän palautusoikeusHyvä palvelu

Meistä stylepit.fi

Tervetuloa Stylepit sivuillemme. Täältä löydät yhden suurimmista ja kattavimmista valikoimista, joka tarjoaa muotia koko perheelle. Tavoitteemme on tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaikille Pohjoismaiden asiakkaille, jotka tekevät ostoksia verkossa. Tämän ansiosta valikoimamme on laadittu intohimoisia shoppailijoita, mutta myös kiireidensä keskellä asuvia perheitä ajattellen - he säästävät aikaansa ostoksiin ja saavat inspiraatiota arkipäiviin. Luomme parhaat kauppamahdollisuudet laadun, shoppailuprosessin, asiakaspalvelun ja toimituksen huomioon ottaen. Meiltä voi odottaa aina hieman lisää. Näin osoitamme kunnioituksemme kaikkia kohtaan, joiden kanssa olemme tekemisissä.

Yli 20 vuotta kokemusta.

Kun teet ostoksia stylepit.fi:ssä, saat yli 20 vuoden kokemuksemme. Olemme yksi johtavimmista online muotivaatekaupoista vuodesta 2000, joten tiedämme myös asiakkaitamme ja mitä kiireiset perheet tarvitsevat. Stylepit kehittyy jatkuvasti ja asiakaskokemus optimoidaan, näin meidän hankinnat voivat muuttua asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Stylepit on voittanut Gazelle palkinnon kasvusta jo kuudennen kerran peräkkäin, ja saanut muut arvostetut palkinnot. Olemme voittaneet myös Tanskan ja Euroopan nettikaupankäynnin palkinnot. Stylepit pääkonttori on Kööpenhaminassa, mutta myymme Pohjoismaissa.

Yhteydenotto:

Voit etsiä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin asiakaspalvelumme sivuilta. Voit myös soittaa meille: +358 931 579 098. Linjat ovat avoinna MA-PE klo 10:00-13:00. Jos haluat kirjoittaa, niin osoite on asiakaspalvelu@stylepit.fi.

Palautuksiin liittyvät kysymykset:

Kun haluat palauttaa tuotteen/-et meille, käy rekisteröimässä palautuksesi sivuillamme ´Palautus´ otsikon kautta. Sieltä saat palautuslomakkeen ja -lapun tarvittaessa. Jos sinulla on kysyttävää palautuksesta, kysymykset voi osoittaa asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@stylepit.fi. Muista ilmoittaa tilausnumerosi.
Yleiset tiedustelut tuotteistamme ja toimituksesta: asiakaspalvelu@stylepit.fi.

Osoite:
Stylepit
P.O. Box 3710
00002 Helsinki