Palautus

Kun haluat palauttaa tai lähettää tuotteet vaihtoon, sinun pitää rekisteröidä tämä verkossa.
Saat sen tehtyä kun kirjaudut sähköpostiosoitteella ja tilausnumerolla palautussivuille.

Kuinka palautan?

1. Palautuksen rekisteröinti verkossa

Ole hyvä ja mene osoitteeseen www.stylepit.fi/Pages/Return.aspx Palautuksen rekisteröitämistä varten sinun on ilmoitettava tilausnumero ja sähköpostiosoitteesi, joka oli ilmoitettu tilaamisen yhteydessä. Valitse tuotteen/-t, jonka/-ita haluat palauttaa tai vaihtaa. Tämän jälkeen valitse palautuksen syy. Jos on tarpeen, kirjoita kommentti. Jatka ostoskoriin ja suorita rekisteröinti loppuun. Kun tieto palautuksesta on otettu meillä vastaan, saat vahvistuksen siitä s-postitse.

2. Palautuslomakkeen ja -lapun tulostaminen

Voit ladata palautusasiakirjat linkin kautta, jonka saat vahvistuksesta. Tulosta ne. Olemme yrittäneet löytää ratkaisun printtaamisen tilalle, mutta juuri nyt voimassa oleva menetelmä on nopein ja tehokkain tapa toimia.

3. Pakkaa tuotteet

Ole hyvä ja pakkaa jokainen tuote alkuperäiseen pakkaukseen ja varmista, että kaikki etiketit ovat tallessa. Voit käyttää saman pahvilaatikon tai pussin, jossa sait tuotteet. Laita palautuslomake paketin sisälle ja laita palautuslappu paketin päälle.

4. Lähetä paketti meille

Kun kaikki edellinen on tehty, voit viedä paketin lähimpään postitoimipaikkaan. Palautusten toimitus kestää normaalisti n. pari viikkoa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, saat siitä vahvistuksen meiltä välittömästi s-postitse.