Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin   •   30 päivän palautusoikeus   •   Hyvä palvelu
Stylepit

Tietosuoja/Henkilötiedot

Meillä on selkeä politiikka tietojen käsittelyssä.

Estämme tietojen väärinkäyttöä kaikin mahdollisin keinoin tarjoaksemme parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

  • Emme välitä tietojasi kolmannelle osapuolelle.
  • Emme välitä tietoja kolmannelta osapuolelta asiakkaillemme.
  • Voit pyyttää tietojesi poistamista postituslistoiltamme tai tietokannastamme kokonaan ihan milloin vaan. Sinun pitää vain lähettää meille tietoa siitä sähköpostitse. Säilytämme tietojasi siihen asti, kunnes saamme sinulta viestin sen poistamisesta.
  • Voit aina tarkistaa sinua koskevat tiedot.

Jos sinulla on kysyttävää tietojärjestelmästämme ota vapaasti meihin yhteyttä sähköpostitse.

Arvostamme asiakkaiden ja sivulla kävijöiden yksityisyyttä. Suhtaudumme vakavasti tähän asiaan ja olemme kehittäneet keinoja, jotta asiakkaiden yksityisyyttä ei loukata. Alta voit lukea, mitä olemme tehneet toteutaksemme omia vaatimuksia.

Mikä tieto on kerätty meidän tietokantaamme

stylepit.fi kerää henkilökohtaista tietoa silloin, kun ostat meiltä tai kirjoittaudut postituslistoillemme. Tallennamme nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi siitä varten nopeuttaakseen tilauksesi parhaalla mahdollisella tavalla, ja että jatkossa voit tehdä muita tilauksia ilman, että annat yhteystietosi uudestaan.

Keräämme tietoja alueista, joissa olet käynyt sivustollamme. Näitä tietoja ei kerätä yksittäistä käyttäjää varten. Emme luovuta näitä tietoja kolmannelle osapuolelle. Käytämme tietoja kaikkien käyttäjien navigoinnista, jotta ymmärrettäisiin, kuinka käyttäjät käyttävät stylepit.fi-tä ja pystyttäisiin näin ollen kehittämään verkkosivua. Emme näe mistä tulet ja missä surffaat.

Keräämme tietoa käyttäjistä ryhmänä. Tietoa käytetään parantamaan verkkosivujamme. Voimme käyttää tietoja tarjousten lähettämistä varten. Emme luovuta tai myy nimeäsi tai henkilökohtaisia tietojasi kolmannelle osapuolelle.

Kun kirjoitat nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, voit löytää ne jälkikäteen. Huomaa, että hyväksyt, että henkilökohtaiset tiedot ovat julkisesti saatavilla. Jos huomaat, etteivät henkilökohtaiset tiedot ovat julkisesti saatavilla, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jaetaanko tietoja toisten osapuolten kanssa.

Tietosi ovat henkilökohtaiset ja luotamukselliset, emme koskaan myy (nimi, sähköpostiosoite, luottokortin tietoja jne.) tietoja sinusta muille. Tämä on lainvastaista.

Miten SmartFashion.com suojaa tietoni?

Olemme tehneet erilaisia ​​toimeenpiteitä tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi. Henkilökohtaiset tiedot on tallennettu suojattuihin verkkoihin, joita voi lukea vain pieni ryhmä ihmisiä, joilla on lupa siihen. Emme kerää asiakkaan tietoja salaa. Emme koskaan näe luottokorttisi tietoja, kaikkista tapahtuu sertifioitujen kumppaneiden kautta.

Miten stylepit.fi käyttää sähköpostiosoitetta

Sähköpostiosoitettasi käytetään tunnistamiseen verkkosivuilla. Käytämme osoitteesi siihen, että lähetämme tietoja tilauksistasi ja kilpailuksista, joihin olet osallistunut. Sinulla on mahdollisuus saada viikottainen uutiskirjemme. Jos haluat peruuttaa tämän, voit kirjoittaa asiakaspalveluun.

Käyttäjätunnus

Käyttämällä meidän verkkosivua, annat meille mahdollisuuden kerätä tietoja tässä kuvatulla tavalla. Jos politiikamme muuttuu myöhemmin,muutoksia voi seurata tältä sivulta.

Kerro meille mielipiteesi

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, lähetä meille sähköpostia.