Stylepit
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin30 päivän palautusoikeusHyvä palvelu

Tilaukset lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeuksena ovat tuotteet, joita tilataan valmistajalta. Normaali toimitusaika Euroopan sisällä on 3-5 arkipäivää. Toimituksessa käytämme BRING-in palvelua.

Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan kaikki toimitustiedot. stylepit.fi pidättää oikeuden lähettää vain osan tilaustasi tai viivyttää sen lähettämistä, mikäli joudumme odottamaan tavaran toimitusta valmistajalta.

Jos ostat lahjakortteja, niiden osuus ei oteta huomioon tilauksen minimi loppusummassa, kun käytät jotain alennuskoodia. Eli pitää maksaa lahjakortista täyden hinnan.

Tuotteita toimitetaan niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tarkistamme kaikki tavarat ennen lähettämistä. Mutta jos jokin tuote näyttää vahingoittuneelta, palauta se meille mahdollisimman pian, lähetämme sinulle uuden.

Jos joku asia askarruttaa mieltäsi löydät vastauksia Tavallisimpia kysymyksiä osiolta. Jos sopivaa vastausta ei löydy, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Pyydämme silloin mainitsemaan tilausnumero.

Palautusten toimitus kestää n. pari viikkoa. Rahat palautuvat n. viikon sisällä siitä, kun palautus on meillä käsitelty.

Palautusoikeus 30 päivää. Voit myös peruuttaa tilauksesi. Peruutuksesta on ilmoitettava meille 14 päivän aikana tilaamisesta s-postitse: asiakaspalvelu@stylepit.fi. Palautettujen käytettyjen tuotteiden arvo voi laskea. Jokainen tapaus arvioidaan erikseen. Tästä ilmoitamme asiakkaille tapauskohtaisesti.

Peruuttamisoikeutta on rajoitettu seuraavissa tapauksissa:

  • Tilaustuotteet (asiakasta varten räätälöidyt tuotteet)
  • Sinetöidyt tuotteet, jotka on avattu (hygenia- tai terveystuotteet, ääni-/kuvatallenteet jne.)
  • Rahat palautetaan viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta.
  • Rahanpalautuksesta voi pidättäytyä kunnes palautus on saapunut varastoon.
  • Rahanpalautukset samalla maksutavalla, jota käytit tilauksessa.

Palautusosoite on:
Asiakaspalautus
Stylepit
P.O. Box 3710
00002 Helsinki

Muista ottaa virkailijalta palautuksesta kuitti.