ILMAINEN* TOIMITUS, ILMAINEN 30-PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS*Yli 59€ tilauksiin
χ
LapsetBränditOnePiece
Hakusi ei tuottanut tulosta
Hakuvihjeet
  • Tarkista oikeinkirjoitus
  • Muuta hakukriteerit
  • Kokeile yksinkertaisempia hakuehtoja
Olet valinnut:

OnePiece for kids

OnePiece on norjalainen tuotemerkki vuodesta 2007. Kolme miestä saivat loistavan idean ommella paidan ja huosut yhteen! Sitä voi käyttää rentoutumista varten ja käyttää sisätiloissa. Se olisi vetoketjukiinnityksellä. Se on juuri sopiva niille, jotka eivät halua ajatella urjeilusta – et saa edes ajatusta treeneistä! Näin OnePiece oli keksitty! Osta OnePiece tuotteet verkkokaupastamme stylepit.fi/girl!

OnePiece-n tarina Kolme 20v. nuorta miestä - Henrik, Knut ja Thomas, saivat idean nykyään suositusta tuotemerkista. Kolme norjalaista halusi keksiä asun, jota käytettäisiin vain rentoutumiseen. He tulivat siihen ajatukseen, että yksinkertainen paita ja housut olisivat todella mukavat, mutta tiukka vyötärö voi ärsyttää hieman. Joten he halusivat jättää vyötärönauhan pois. He saivat loistavan idean ommella paidan ja huosut yhteen! Sitä voi käyttää rentoutumista varten ja käyttää sisätiloissa. Se olisi vetoketjukiinnityksellä. Se on juuri sopiva niille, jotka eivät halua ajatella urjeilusta – et saa edes ajatusta treeneistä! Näin OnePiece oli keksitty. Kolme kaveria sijoittivat kaiken tähän ideaan. Tällainen oli alku OnePiece kasvavalle menestykselle. OnePiece tuotteita on suunniteltu pojille, tytöille, miehille ja naisille. Niitä kutsutaan myös unisex haalareiksi. Jumpsuitilla on monta nimeä, mutta laadultaan se on ainutlaatuinen. Hyvin monissa maissa sitä otettiin hyvin vastaan.

OnePiece vaatteissa olet trendikäs OnePiece vaatteissa olet trendikäs. Se on suunniteltu rentoutumista varten - koska se on väljä ja mukava, joten voit keskittyä sohvalla olemiseen!

Osta OnePiece vaatteet verkossa! Osta uudet PnePiece vaatteet verkkokaupasta stylepit.fi/girl. Käytä hakusuodatinta sivun vasemmalta. Voit etsiä tietyn värin ja koon mukaan. Tämä tekee hausta paljon helpompaa! Rentoudu OnePiece-n kanssa!

Rekisteröidy

  • Katso yksityiskohdat ja koot aikaisemmista tilauksistasi
  • Tarkista tilauksesi
  • Vastaanota ilmoituksia ennen muita
  • Vastaanota uutisia ja kutsuja tapahtumiin
  • Palautus online