HeaderTooltip
Etusivu

Meistä

Olet valinnut::
stylepit.fi
stylepit.fi on osa Pohjois-Euroopan suurta SmartGuy-sivustoa, joka on omistettu muotivaatteille. Edustamme yli 700 tuotemerkkiä Euroopasta ja USA:sta, kuten Levi's, Jack & Jones, Lacoste, Diesel, Armani jne.
Asiantuntijamme tekevät yhteistyötä yli 700 tuotemerkkien edustajien kanssa. Stylepit toimii kokonaan Internetin kautta, joten kaikissa vuokra- ja henkilöstökuluissamme säästämme voidaksemme tarjota asiakkaille korkealaatuisia muotituotteita sopivaan hintaan.

SmartGuy
Smartguy on perustettu v. 2000. Heti alussa toimintamme oli suunnattu muotivaatteisiin miehiä varten, myöhemmin – naisia ja lapsia varten myös. Tällä hetkellä sivuillamme on enemmän kuin 50 000 tuotetta.

Toimitamme tilauksia varastostamme Kööpinhaminassa (Tanska) sovittuun osoitteeseen. Yhteistyökumppanimme toimitusasioissa on Itella, jossa työskentelee luotettavan toimituksen asiantuntijoita.

Styledelux
Bettina Holme on perustanut Styledelux:in vuonna 2004. Alussa tämä oli pieni yritys, jonka varasto ja toimisto oli Bettinan kotona. Muutaman vuoden tasaisen kasvun jälkeen hänen piti muuttaa erilliseen toimistoon ja varastoon, sekä ottaa työhön ensimmäisiä työntekijöitä. Koska verkkokauppa on jatkuvasti kasvanut, yritys on palkanut enemmän työntekijöitä, valikoima on laajentunut myös.
Styledelux:in tavoitteena on antaa asiakkaille hyvää ostokokemusta: hyvä tuotemerkkien valikoima ja asiakaspalvelu, nopea toimitus. Styledelux on päättänyt keskittyä naisten ja lasten tuotemerkkeihin, joten voit olla varma vaatteiden laadusta ja ainutlaatuisesta muotoilusta.
1.maaliskuuta 2013 Smartguy Group A/S on ostanut Styledelux yrityksen, joka jatkaa itsenäisenä myymälänä Bettina Holmen ohjauksessa.

Rekisteröidy

  • Katso yksityiskohdat ja koot aikaisemmista tilauksistasi
  • Tarkista tilauksesi
  • Vastaanota ilmoituksia ennen muita
  • Vastaanota uutisia ja kutsuja tapahtumiin
  • Palautus online
Ladataan